Изведба на ТЕЧНА ГУМА – хидроизолација со сопствена сертифицирана екипа на хидроизолатери.
ТЕЧНАТА ГУМА е сертифициран производ како траен премаз за хидроизолација со врвен квалитет и ГАРАНЦИЈА!
Се аплицира на бетон, малтер, гипс картон, дрво, картон, стакло, метал и пластика!
Широка примена кај базени, купатила, балкони, тераси, рамни кровови, подруми, темели…